Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Αναστασία Μοσχοβάκη

Μοσχοβάκη Αναστασία
Ειδική παθολόγος

ΙΑΤΡΕΙΟ: ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ 10, ΚΗΦΙΣΙΑ
24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
ΤΗΛ./FAX: 2106252770-ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ:6945575287
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Website: anastasiamoschovaki1.blogspot.com/

- Λοιμώξεις
- Υπερχοληστερολαιμία
- Σακχαρώδης διαβήτης
- Υπέρταση
- Οστεοπόρωση

Εισέρχεται πρώτη στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Αθηνών το 1984. Κατά την διάρκεια της εξειδίκευσης της στην ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ, εργάζεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ολοκληρώνει την εξειδίκευση της με γενικό βαθμό ΑΡΙΣΤΑ.

Η ιατρός διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά, το οποίο λειτουργεί με 24ωρη γραμματεία. Η ιατρός από το 1998 εργάστηκε σε αποκλειστική βάση στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Από τον Ιανουάριο του 2007, εργάζεται κυρίως στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.
Η ιατρός συμμετέχει και σε τηλεδιασκέψεις και σε συμβούλια μέσω internet, για σύνθετα περιστατικά ασθενών της με ξένους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, που εργάζονται σε μεγάλα κέντρα του Εξωτερικού.

Έχει συμμετάσχει και συμμετέχει ανελλιπώς σε πλειάδα ιατρικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπου έχουν ανακοινωθεί εργασίες της. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ιατρικού περιεχομένου σε κανάλια όπως το MEGA, ALTER, SKY, ΑΘΗΝΑ TV. Αποτελεί βασική επιστημονική σύμβουλος του Ελεύθερου Τύπου και της Ελευθεροτυπίας, σε ιατρικά θέματα. Έχει δώσει διαλέξεις και αρθρογραφήσει σε έγκριτες εφημερίδες και επιστημονικά περιοδικά. Πρόσφατα έχει συμπεριληφθεί στην διεθνή εγκυκλοπαίδεια «Who is Who» για την Ιατρική Επιστήμη του εκδοτικού οίκου Verlag fuer Personenzyklopaedien AG. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Συνεργασίας και Εναλλακτικής Ιατρικής.

Βασικές δεσμεύσεις και στόχοι μας:
- Η άριστη πρόληψη της αρρώστιας που περιλαμβάνει την όσο γίνεται τακτική σας ενημέρωση αναφορικά με κοινά παθολογικά προβλήματα και τις δυνατότητες που εσείς οι ίδιοι έχετε για την αποφυγή τους, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα. Η ενημέρωση γίνεται σκοπίμως συχνά με απλό και κατανοητό τρόπο, ώστε να συνειδητοποιήσετε βασικά μέτρα που η ιατρική επιστήμη σήμερα, επιβάλλει να πάρετε, για να διατηρηθείτε βιολογικά ακμαίοι, έως τα βαθιά γεράματα.
- Η άριστη θεραπεία ειδικών νοσολογικών προβλημάτων, όταν εμφανίζονται, με βάση την τελευταία λέξη της ιατρικής επιστήμης.