Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Καλατζή Μαρία

 

 Διατροφολόγος - Διαιτολόγος

 Υπεύθυνη αρθρογραφίας YouDiet


 

Η Καλατζή Μαρία είναι διατροφολόγος - διαιτολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτη της ελληνογαλλικής σχολής Ουρσουλινών. Το θέμα της πτυχιακής εργασίας ήταν « Γνώσεις περί διατροφής και συσχέτιση αυτών με κάλυψη σε αντιοξειδωτικά».

Από το 2004 έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει διάφορα συνέδρια και ημερίδες πάνω σε θέματα διατροφής, εκ των οποίων ορισμένα είναι: 6ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής (Θεσσαλονίκη),  Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο εφαρμοσμένης διατροφής αθλητών (Αθήνα), 8ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας (Αθήνα), Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής (Θεσσαλονίκη), Ημερίδα «Διατροφική Αξία και Ασφάλεια των Τροφίμων» (Θεσσαλονίκη), 9ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής – Διαιτολογίας (Αθήνα), 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής – Διαιτολογίας (Αθήνα).

Στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο ΙΑΣΩ General, όπου ασχολήθηκε με κλινικές και φυσιολογικές περιπτώσεις. Πρόσφατα είναι επιστημονικός συνεργάτης της ιστοσελίδας YouDiet και υπεύθυνη του τμήματος διατροφης youdiet στο γυμναστήριο Livestrong, www.livestrongthegym.gr,  Άρεως 18 και Αμφιτρίτης στο Παλαιο Φάληρο.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.