Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Maudene Nelson

 

BSc, MS , RD , CDE

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Columbia, Νεα Υορκη ,ΗΠΑ

 

 

Η Maudene Nelson είναι επιστημονική συνεργάτης και επιστημονική σύμβουλος σε θέματα διατροφής της YouDiet. Η κα Nelson είναι κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στο διαβήτη.

Είναι καθηγήτρια κλινικής διαιτολογίας και διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Columbia, και του ερευνητικού κέντρου αρτηριοσκλήρωσης στη Νέα Υόρκη, στο Presbyterian Medical Center.

Επίσης, είναι σύμβουλος διατροφής στο Merrill Lynch στη Νέα Υόρκη και σύμβουλος σε θέματα διαβήτη στο Kensington Hospital, στη Philadelphia.

Η κα Nelson αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ με μεταπτυχιακό τίτλο MS in Public Health Nutrition και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Cornell με πτυχίο B.S. in Human Nutrition. Η κα Nelson είναι ενεργό μέλος του Αμερικανικού Διαιτολογικού Συλλόγου ( American Dietetic Association ), του Αμερικανικού Διαβητολογικού Συλλόγου (American Diabetes Association - National Board of Directors ) και του Αμερικανικού Συλλόγου για την καρδιά (American Heart Association ). Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει πληθώρα άρθρων και ερευνών με θέματα που αφορούν την κλινική διαιτολογία και διατροφολογία.