Εγγραφή στο Newsletter!
logo_wide

PostHeaderIcon Λεπτό σώμα

Σώμα εφηβικό, χωρίς μέση. Αδύνατο σώμα, όχι ώμος σκελετωμένο.Ώμοι και περιφέρεια συμμετρικοί, γλουτοί μικροί και στρογγυλοί. Δύσκολα παίρνετε κιλά αλλά όταν συμβαίνει εναποτείθενται στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Έλλειψη κυτταρίτιδας, δυσκολία ενδυνάμωσης του μυϊκού συστήματος.

Δεν χρειάζεται πολλή και έντονη αεροβίωση αλλά ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης ώστε να αποκτήσουν μύες και να χτιστεί σωστά το σώμα.
- Άσκηση με βάρη 3-5 φορές εβδομαδιαία για 30 λεπτά
- Μία- δύο φορές την εβδομάδα ένα work οut για όλο το σώμα (ποδήλατο, κολύμπι ή περπάτημα) για 1 ώρα ή και παραπάνω
- 3 φορές την εβδομάδα να γίνονται διατατικές ασκήσεις


Οι γυναίκες με λεπτοκαμωμένη σιλουέτα έχουν την τάση να είναι εσωστρεφείς. Τους αρέσει να δημιουργούν ένα κόσμο με την φαντασία τους, στον οποίο και απομονώνονται συχνά. Αγνοούν τα μηνύματα που τους στέλνει το σώμα τους. Τα επίπεδα των ορμονών τους είναι σχετικά χαμηλά με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλή ενέργεια. Ο μεταβολισμός τους είναι αρκετά γρήγορος που σημαίνει ότι μπορούν να τρώνε ότι θέλουν. Έχουν όρεξη να καταβροχθίσουν ένα βουνό μακαρονάδας και αμέσως μετά και δύο πάστες χωρίς τύψεις και χωρίς να το μετανιώσουν. Αυτός ο τύπος ζωής δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα. Μια μέρα το σώμα τους θα τις εκδικηθεί. Αν διαταραχθεί ο μεταβολισμός τους το αποτέλεσμα θα είναι μια ανεξήγητη αύξηση του βάρους τους.
Αποφεύγετε την αθλητική αδράνεια με το σκεπτικό ότι δεν σας χρειάζεται.

( Πληροφορίες – Πηγή ) Το άρθρο έχει συνταχθεί :

Από την YouDiet Fitness Team


 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!